Uitstel groepsaankopen voor brandstoffen (stookolie & pellets)

Wikipower besliste om vanaf februari 2020 de groepsaankopen voor stookolie en pellets voor onbepaalde duur uit te stellen. De pagina’s over deze producten zijn dan ook niet langer beschikbaar.

Waarom?

Deze beslissing werd genomen om ecologische en filosofische redenen. Binnen de huidige context willen we meer middelen besteden aan duurzame projecten zoals de installatie van fotovoltaïsche panelen of isolatiewerken.

Ontvang ik mijn bestelling?

De geplande leveringen worden uitgevoerd door de leveranciers die de loten van de oproep tot mededinging voor januari 2020 in de wacht hebben gesleept.

En de andere groepsaankopen?

De groepsaankopen voor aardgas en elektriciteit vinden in het voor- en najaar van 2020 plaats. Als je geïnteresseerd bent in fotovoltaïsche panelen, isolatie of ledlampen kun je op elk moment inschrijven. Trouw aan onze gewoontes streven we steeds de beste prijzen op de markt na, ongeacht de beoogde dienst.

Een vraag?

Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u bellen op het nummer 0800 37 447.

Bent u bezig met duurzaamheid?

Van groene energie en telecomabonnement tot duurzame technologieën: Wikipower is de aangewezen partner om je facturen te verlichten en je verbruik te optimaliseren! Geïnteresseerd? Neem dan deel aan een van de volgende groepsaankopen: