Gemiddeld 245 € besparing*

De groepsaankopen van de Stad Edingen

Schrijf je gratis en vrijblijvend in

Het aanbod is nu beschikbaar!

Het aanbod van de groepsaankoop energie is nu beschikbaar. Bespaar gemiddeld 245 €/jaar!

Ik schrijf me in

Gecertificeerd

Sluit in een paar kliks aan bij de

0
0
0
0
0
0

deelnemers aan de groepsaankoop

De inschrijvingen zijn open tot vrijdag 30 juni 2023.

Wat is een groepsaankoop energie?

Het idee achter een groepsaankoop of samenaankoop is zoveel mogelijk gezinnen bijeen te brengen om van de energieleveranciers scherpe tarieven te verkrijgen.

De stappen van een groepsaankoop energie

 1. 1

  Gratis en vrijblijvende inschrijving
  step1
 2. 2

  Veiling tussen de leveranciers
  step2
 3. 3

  Versturen van het aanbod met de mogelijke besparingen
  step3
 4. 4

  Onderschrijving en overstap
  step4

De groepsaankopen elektriciteit en gas van Wikipower zijn gecertificeerd door de CREG

De groepsaankopen voor gas en elektriciteit van Wikipower worden <a href="https://www.creg.be/nl/publicaties/persbericht-pr211018">gecertificeerd door de CREG</a>

Waarom kiezen voor onze groepsaankoop van energie?

 • Expert

  Onze energie experten vergelijken de marktprijzen en onderhandelen voor jou het beste aanbod.

 • Korting

  Jij krijgt een gemiddelde besparing van 245€/jaar op je gas- en elektriciteitsfactuur.

 • Eenvoud

  Geen administratieve rompslomp is nodig. We zorgen voor alles voor u!

Ontdek onze groepsaankopen

Van groene energie en telecomabonnement tot duurzame technologieën: Wikipower is de aangewezen partner om je facturen te verlichten en je verbruik te optimaliseren! Geïnteresseerd? Neem dan deel aan een van de volgende groepsaankopen:

Wat de media over ons zeggen

Wikipower biedt groepsaankoop stroom en gas op basis van 32.000 inschrijvingen


Sinds augustus 2022 daalden de prijzen voor elektriciteit met 82% en die voor gas met 86%. Aangemoedigd door die sterke daling, lijken leveranciers opnieuw vastberaden om voordelige tarieven aan te bieden en nieuwe klanten aan te trekken. Wikipower slaagde er in om, op basis van 32.000 Belgische inschrijvingen voor zijn groepsaankoop elektriciteit en gas, energiespelers opnieuw met elkaar in concurrentie te brengen. Mijnenergie.be licht toe wat dit voor de consument concreet betekent.

Mega en Total Energies

Mega haalde de groepsaankoop binnen doordat het voor de drie gewesten (Vlaanderen, Wallonië en Brussel) uitpakte met het scherpste aanbod voor zowel elektriciteit als gas. Voor Vlaamse huishoudens die enkel elektriciteit verbruiken en niet over zonnepanelen beschikken, leverde Total Energies de beste voorwaarden.

Het variabele contract wordt maandelijks geïndexeerd en biedt tarieven die 5% goedkoper zijn dan het laagste aanbod voor gas en 10% goedkoper dan het scherpste aanbod voor groene stroom op de markt. De geleverde elektriciteit is bovendien gegarandeerd 100% Belgisch.

Wikipower versus iChoosr

Uit een prijsvergelijking van april 2023 tussen Wikipower en iChoosr, beide organisatoren van groepsaankopen, blijkt dat Wikipower de meest voordelige tarieven biedt. Zo betaal je voor een groepsaankoop elektriciteit en aardgas 65,93 euro minder bij Wikipower dan bij iChoosr. Ook prosumenten, die overtollige stroom van hun zonnepanelen doorverkopen aan hun leverancier, genieten van een prijsvermindering van 65,79 euro.

Zijn vaste tarieven interessant nu?

Vier energiespelers bieden op dit moment opnieuw vaste energiecontracten aan: Luminus, Engie, Mega en Eneco. Maar, zoals de consumentenvereniging Test Aankoop al benadrukte, zijn die duurder dan hun variabele tegenhangers. Leveranciers nemen namelijk een grotere veiligheidsmarge bij die contracten. Daarmee dekken ze het risico van levering voor een bepaalde periode in een nog steeds wankele markt.

Vanuit het oogpunt van de consument bieden vaste contracten dan weer zekerheid, in tegenstelling tot (soms zeer) variabele energiecontracten en de daaruit volgende torenhoge voorschotten.

Inschrijven kan nog steeds

Deze groepsaankoop is een initiatief dat is opengesteld voor alle huishoudens van het land, zelfs als ze niet vooraf waren ingeschreven. Zin om er ook gebruik van te maken? Via www.wikipower.be kan je je gratis en vrijblijvend inschrijven en ontdekken of het aanbod voor jou financieel aantrekkelijk is.

Deze groepsaankoop is beschikbaar tot en met 31 mei 2023. Het contract voor elektriciteit en/of gas kan dan ingaan tussen 1 juni 2023 en 31 mei 2024.


28/04/23

*Besparingen berekend op basis van de vorige groepsaankopen van Wikipower